COSMIC LEGIONS, THE FIRST CHAPTER!

FOUR HORSEMEN STUDIOS komt met een geheel nieuwe lijn figures “Cosmic Legions” , Allemaal Sci-Fi en nog eens Sci-Fi. En zoals je van hun kan verwachten, heel mooi! Veel details en gave kleurstellingen!
Deze exclusive speelgoed lijn is in PRE-ORDER te bestellen en het kan zijn dat er geen nieuwe orders meer geplaatst kunnen worden in tegenstelling met de wat commerciëlere merken zoals Hasbro en Mattel.Het duurt nog even maar zoals de meeste weten zeker het wachten waard!

BESTEL JE COSMIC LEGIONS HIER

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram
0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Join Waitlist We informeren jou wanneer het artikel weer op voorraad is, Laat alstublieft uw e-mail achter. We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
X